Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Povraćaj imovine u Hrvatskoj

Seguridad d.o.o. Beograd

Zahvaljujući angažovanosti detektivske agencije Seguridad Beograd kao i aktivnostima partnera i pravnih savetnika koji deluju na prostoru Republike Hrvatske, u poziciji smo da svojim klijentima ponudimo i omogućimo povratak njihove imovine koju su napustili prilikom egzodusa sa prostora Republike Hrvatske.

Povraćaj imovine u Hrvatskoj bez obzira da li se radi o Vašoj nepokretnosti koja je uništena razaranjem, ili ste je napustili u izbegličkom poduhvatu, posedujete vlasnička prava na njih.

Seguridad d.o.o. Beograd

Naš stručni tim će učiniti sve da Vam pomogne da povratite Vašu imovinu

Stručno

Temeljno

Profesionalno

Put do rešenja

Seguridad Beograd povracaj imovine

Ukoliko ste svojim minulim radom u Republici Hrvatskoj ostvarili pravo na penziju ili ste penziju ostvarili po nekom drugom osnovu, takođe se možete obratiti za pomoć našoj agenciji.

Ako su pri boravku u Republici Hrvatskoj bilia narušena Vaša građanska prava ili ste pretrpeli štetu bilo kakve vrste (povrede tela, materijalnu štetu i dr.) ili Vaš slučaj podleže krivičnom zakonu, naš tim će pronaći rešenje za Vaš problem.

Poznato je da je sveopšte prisutan postraumatski sindrom kod građana koji su pretrpeli stresove napuštajući svoju imovinu i sve ono što su stekli i postigli. Građani ispoljavaju ovaj sindrom tako što su potisnuli ovu temu i izbegavaju da se njome bave, ne pričaju o njoj i nisu motivisani da potraže rešenje ili pomoć. Naš savet je da iskoristite priliku, pravo i omogućite sebi da najvećim delom povratite uloženo, zarađeno ili nasleđeno.

Seguridad Beograd put do povracaja imovine u Hrvatskoj

Stručna pomoć u slučajevima povraćaja imovine Seguridad Beograd

Tim agencije Seguridad Beograd ima rešenje i za one koji su za sobom ostavili privredne subjekte, odnosno svoje firme ili kompanije, sredstva za rad, preduzetničke komplekse, nedovršene ugovore i poslove.

Pomoć postoji i za one koji nisu ustanovili situaciju sa nestalim osobama, preminulima kao i sa istražnim postupcima koji se vode tim povodom (ili nisu uopšte pokrenuti), pa Vam savetujemo da se obratite našoj agenciji sa ovakvim pitanjima i napokon ostvarite svoja građanska prava.

Napominjemo da nam se obratite i po drugim pitanjima koja ovde nisu pomenuta, a odnose se na ostvarivanje Vaših građanskih prava na teritoriji Republike Hrvatske od njenog osnivanja do danas.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja obratite se pozivom na telefonske brojeve naznačene na internet stranici Seguridad d.o.o. Beograd, zakažite termin i pokrenite put do rešenja.

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Preduzeće za detektivske usluge i korporativnu bezbednost Seguridad d.o.o. Beograd osnovano je 2015. godine sa ciljem pružanja istražnih usluga pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije.

Povracaj imovine iz Republike Hrvatske