Kontakt 011 3477 323      Radno vreme 24/7

Potraga za nestalim licima i licima koja se kriju

Seguridad d.o.o. Beograd

Potraga za nestalim licima i licima koja se kriju je jedna od najkompleksnijih i najtraženijih usluga koje nudi detektivska agencija Seguridad Beograd. Ako želite da pronađete članove porodice, rođake, prijatelje, dužnike, osobe koje se kriju od Vas, koje su vas prevarile, koje vam prete ili ucenjuju Vas ili nekog od Vaše porodice onda Vam svakako možemo pomoći. U ovom delu usluga agencija Seguridad Beograd ima iza sebe odlične rezultate u traganju za nestalim licima i licima, koja se kriju od Vas bilo da su Vam prouzrokovala štetu ili su Vam dužni novac.

Potraga za nestalim licima Seguridad Beograd

Potraga za nestalim licima Seguridad Beograd

Kada je u pitanju potraga za nestalim licima neophodno je ispitati uobičajene dnevne navike nestale osobe, mesta na koja zalazi, kao i ljude sa kojima dolazi u kontakt, bilo poslovno ili privatno. Slučajevi nestalih lica su veoma raznoliki i ne moraju nužno biti uzrokovani nekom kriminalnom radnjom. Može biti da je reč o bekstvu od kuće, što je najčešći slučaj kada su u pitanju maloletnici, ali može se raditi i o teškom krivičnom delu poput otmice. Brzina je od izuzetne važnosti kako bi se izbegli tragični završeci.

Nije nevažno ni da li je osoba imala problema sa zakonom ili je bila uzornog ponašanja. Pomoć porodice i poznanika može biti od presudnog značaja, ali stručna pomoć policije i privatne Detektivske agencije je apsolutno nužna kako bi se ovakvi slučajevi srećno priveli kraju.

Pronalaženje lica koja se kriju Seguridad

Detektivi detektivske agencije Seguridad doo Beograd su profesionalci sa puno iskustva kada se obavlja potraga za nestalim licima i licima koja se kriju. Njihovo iskustvo je neprocenjivo kada se radi o otkrivanju i pronalaženju lica koja su izvršila neko kažnjivo delo, manje krivično delo ili prekršaj.

Bilo da se radi o licima koja se kriju, a koja su Vam prouzrokovala štetu Detektivska agencija Seguridad Vam može pomoći na otkrivanju i pronalaženju. Takođe, ukoliko Vi ili Vaš pravni zastupnik tragate za nekim licem u postupku, na primer svedokom koji se ne odaziva sudskim pozivima, ili osobom koja Vas je prevarila na bilo koji način, možemo Vam pomoći u pronalaženju, tj. lociranju te osobe.

Pronalaženje dužnika

Ukoliko ste bili žrtva prevare Detektivska agencija Seguridad će Vam pomoći u pronalaženju lica koje vas je prevarilo, pomoći Vam da prikupite dovoljno dokaza i da podnesete tužbu ili prijavu nadležnim organima.

Detektivi agencije Seguridad će Vam pomoći da pronađete lice koje Vam nije blagovremeno vratilo dug i krije se od Vas. Pružićemo Vam pomoć da stupite u vezu s dužnikom, kao i svu moguću i zakonom dozvoljenu pomoć kako biste povratili privremeno otuđen novac ili neku drugu materijalnu vrednost.

Imate li potrebu da pronađete neku osobu ili da utvrdite gde se sada nalazi, bilo da je nestala ili se skriva od Vas zbog toga što prema Vama ima obaveze, nešto Vam duguje, prouzrokovala Vam je štetu ili Vam je dala o sebi lažne podatke? Detektivska agencija Seguridad Beograd stoji Vam na usluzi uz garantovanu diskretnost kako Vas kao klijenta, tako i lica koje tražimo.

Detektivske usluge za fizička lica

01

Ukoliko sumnjate u vernost partnera za Vas diskretno otkrivamo da li postoji preljuba

02

Diskretan nadzor se primenjuje prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju

03

Potraga za nestalim licima i licima koja se kriju

Pronalazimo i utvrđujemo adrese prebivališta i boravišta lica koji se kriju

04

Poligrafsko ispitivanje utvrđivanje istine kod porodičnih problema, sumnji na preljubu, krađa

05

Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, korišćenja narkotika? Možemo Vam pomoći

06

Promene ponašanja, promene društva, ako sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte

07

Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite

08

Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet

09

O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca

10

Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Proveravamo istinitost podataka

11

Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica u slučaju da je došlo do finansijskih problema

12

Otkrivanje prisluškivanja, protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta

Bilo da je reč o jednostavnom istraživačkom zahtevu ili veoma složenoj istrazi, možete biti sigurni da će Vaša očekivanja biti ispunjena i premašena!

Poligrafsko testiranje Seguridad

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

Poligraf Beograd

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd Poligraf