Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Detektivske usluge Seguridad doo Beograd diskretno

Detektivske usluge Seguridad Beograd


Detektivske usluge za fizička i pravna lica. Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd je registrovana i specijalizovana za pružanje detektivskih usluga na teritoriji Republike Srbije. Osim u Beogradu, usluge pružamo širom Srbije, u svim gradovima i mestima. Građanima i svim zainteresovanim strankama nudimo sve aspekte detektivskih usluga, od nadzora i raznih oblika opsežnih istraga, do provera i savetovanja.

U radu sarađujemo sa vrhunskim stručnjacima, a klijentima garantujemo apsolutnu sigurnost i zaštitu podataka. Poštujući visoke profesionalne standarde i etiku u radu, detektivsko poslovanje naše firme usmereno je na pružanje kvalitetnih i brzih informacija i rezultata istraga, a na zadovoljstvo klijenta.

Otkrivanje prevara i preljube, potraga za licima koja se kriju, pronalaženje dužnika, istraga pretnji, ucena, uznemiravanja, nadzor lica i dece, provera poslovnih partnera i zaposlenih, potraga za nestalim licima, poligrafsko testiranje, forenzika telefona, bezbednosni konsalting… Ovo su samo neke od detektivskih usluga, koje pružamo. Detaljnije možete pročitati u nastavku.

Detektivske usluge za fizicka lica Beograd

Detektivske usluge za fizička lica

Detektivske usluge za pravna lica Beograd

Detektivske usluge za pravna lica

Seguridad doo agencija logo mini

Dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Obratite nam se sa punim poverenjem!

Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd osnovana je 2015. godine. Pružamo detektivske usluge pravnim i fizičkim licima na najvišem profesionalnom nivou. Mi smo licencirana firma za pružanje detektivskih usluga od strane MUP-a Republike Srbije. Garantujemo diskretnost i tajnost podataka. Podaci o klijentu potpuno su zaštićeni, što naručiocu usluge daje potpunu sigurnost, bez obzira radi li se o fizičkom ili pravnom licu. Detektivska agencija Seguridad d.o.o. Beograd uvek može pružiti odgovarajuće rešenje za Vaš problem ma kakav on bio.

Poligrafsko testiranje

PROFESIONALNO – POUZDANO – DISKRETNO

Poligraf Beograd

Poligraf Seguridad Beograd

FORENZIKA MOBILNIH TELEFONA

Detektivske usluge

Detektivske usluge i korporativna bezbednost Seguridad Beograd. Mi smo licencirana kompanija od strane MUP-a Srbije. Profesionalno se bavimo forenzikom mobilnih telefona – vraćanjem izbrisanih podataka – data recovery (kontakata, fotografija, datoteka, SMSa, itd) iz svih vrsta Smartphone uređaja (iPhone i Android).

Forenzika mobilnih telefona Seguridad Beograd