top image


Usluge detektivskih agencija koje će vam olakšati život


Usluge detektivskih agencija koje će vam olakšati život

Usluge detektiva koje će vam olakšati život


Sigurno ste gledali bar neku od popularnih detektivskih serija. Glavni lik bi obično bio obučeni profesionalac, spretan i inteligentan, koji se iz epizode u epizodu probija kroz brojne zgode i nezgode, u potrazi za odgovorima i istinom. Pomislili ste možda “eh, kamo sreće da takve usluge postoje i kod nas”.

Da samo možete da angažujete privatnog detektiva da saznate da li vas osoba sa kojom planirate da stupite u brak vara. Ili da proverite budućeg važnog poslovnog partnera – da li je zbilja tako pošten ili samo jak na rečima. Eh, kad bi bilo moguće...


Moguće je. Detektivske agencije nisu više rezervisane samo za razvijene zapadne zemlje. Na velika vrata ušetale su i u našu svakodnevicu, a njihove usluge koriste brojni ljudi. Možda čak i neko koga poznajete. Iznenađeni ste, zar ne?


Osnovno pravilo kojeg se drži svaka renomirana detektivska agencija Seguridad iz Beograda jeste tajnost podataka i strogo čuvanje privatnosti naručioca zadatka. Ako poznajete ozbiljnog privatnog detektiva, primetili ste sigurno da ne pričaju zanimljivosti s posla, iako ih ima u obilju. Ovi predani profesionalci su tu da tražene usluge izvrše odgovorno, precizno i pouzdano. Odgovor koji vas zanima ćete znati samo vi.


Ako se i dalje pitate na koji način privatni detektiv može olakšati vaš život u nastavku vam donosimo par odgovora:


Otkrivanje prevare i preljube


Sigurno ste se i sami nekad igrali detektiva, kada ste mučeni sumnjom, u dugim besanim satima, proveravali društvene mreže ili telefon vašeg partnera. Nije pohvalno, ali razumemo vas. Nije svejedno pustiti novu osobu u život, naročito ako imate prethodno loša iskustva. Ili, ako nailazite na pomešane tragove, a na korak ste od stupanja u brak.


Nemojte se mučiti sumnjom. Bolje je da na vreme saznate odgovore na pitanja koja vas muče. Naravno, to ne znači da treba da se krijete po žbunju i upadate u neprilike. Uz pomoć profesionalnih sredstava za rad i neprimetnog nadzora privatni detektiv će u kratkom vremenskom roku saznati da li je vaša sumnja osnovana. Provera će biti izvršena diskretno i bez tragova, a dokumentovani izveštaj dostavljen vama u ruke.


Pored preljube, privatni detektivi otkrivaju i druge vrste prevara kojih danas ima na pretek. Finansijskih, poslovnih, zataškavanja imovine itd.


Poligrafsko testiranje


Kada pomislite na poligrafsko testiranje, ponovo u glavi imate holivudski film A produkcije, zatamnjenu prostoriju i detektiva sa tregerima, zar ne? Ipak, poligraf više nije rezervisan samo za pripadnike državnih organa i velika platna. U detektivskoj agenciji možete izvršiti poligrafsko testiranje osoba čija vam je iskrenost veoma bitna.


Poligrafsko testiranje može biti izvršeno u sledećim slučajevima:


● Sumnja da vas dete laže usled primećenog neuobičajenog ponašanja.
● Slučajevi krađe novca ili drugih materijalnih vrednosti.
● Sumnja da vas voljena osoba vara.
● Intervjuisanje kandidata za značajne poslovne uloge.
● Provera zaposlenih usled velikih poslovnih gubitaka.


Koji god da je problem sa kojim se suočavate, poligraf će vam dati nedvojbeno jasan i istinit odgovor. Istina je dostupnija nego ikada zahvaljujući detektivskim agencijama.


Nadzor dece i mladih


Većina roditelja je bar nekad poželela da prati u korak svoje dete, kako bi se uverili šta rade kada su daleko od budnog roditeljskog oka. Briga nije bezrazložna. Iskušenja je danas više nego ikada. Internet sa svim opasnostima koje povlači, sekte koje vrebaju nevine i neiskvarene duše, prodavci droge koji traže nove mušterije… Poroka je isuviše.
Deca i tinejdžeri su najranjivija populaciona grupa. Često su nesnađeni i misle da ih niko ne razume. Kovitlac hormona ih čini sugestibilnim i podložnim manipulaciji. Dok trepnete, mogu se naći u raljama ozbiljnih problema.


Ako primetite da se vaše dete drugačije ponaša – odjednom je postalo povučeno, ćutljivo, izbegava kontakt s prijateljima i porodicom, gubi na težini, nestaje vam novac iz kuće… Reagujte ODMAH. Odlaganje vas može skupo koštati.


Privatni detektiv će izvršiti neprimetan nadzor vašeg deteta ili osobe za koju brinete. Svesni hitnosti ovakvih situacija, detektivi će vas u rekordnom roku izvestiti o postojanju i karakteristikama problema. Moći ćete da pristupite rešavanju problema u korenu njegovog nastanka, kada su šanse za uspeh najveće.


Pomoć kod pretnji i ucena


Nažalost, vremena u kojima živimo su nepredvidiva i opasna. Vi ili osoba koju volite vrlo lako možete postati predmet pretnji ili ucena. Razlozi mogu biti raznovrsni, a uglavnom se svode na materijalnu ili nematerijalnu korist. Možete biti ucenjeni da date novac ili odustanete od nekog bitnog posla. Ucenjivati vas mogu neznanci, sekta, konkurencija, pa čak i partneri.


Iskusna detektivska agencija Seguridad koja je licencirana od strane MUP-a Srbije zapošljava iskusne i odgovorne agente. Oni su najčešće bivši policajci ili pripadnici drugih službi bezbednosti, dobro potkovani znanjem i iskustvom. Ako ne želite da “uvlačite” državne organe u problem koji imate i plašite se posledica tog koraka, kontaktirajte privatne detektive. Znaće kako da vas zaštite.


Provera poslovnih partnera, zaposlenih i saradnika


Posao je još jedna sfera života koja zahteva konstantni oprez. Kada zapošljavate nove kandidate ne možete biti sigurni da li je njihov CV verodostojan, kao ni dostignuća kojim se hvale. Isto važi i za stalne zaposlene, njihova odsustva zbog upitnih bolovanja, poslovne puteve na koje odlaze. Zašto biste verovali na reč, kada možete da proverite?


Pre potpisivanja važnih ugovora i donošenja odluka od krucijalnog značaja za budućnost vaše firme, angažujte detektivsku agenciju i proverite sve što vam budi crv sumnje.
Naš narod ima izreku “Bolje sprečiti nego lečiti”, a u svim nabrojanim situacijama ona se pokazuje kao tačna. Raspolaganje istinitim informacijama u pravo vreme može vam preduprediti brojne probleme i neprijatne situacije. Privatni detektiv je osoba koja će sve odgovore doznati za vas i omogućiti vam miran san. Ne oklevajte – uverite se i sami.

 

Izvor: Vesti-Online.com - Usluge detektivskih agencija koje će vam olakšati život

Usluge detektivskih agencija koje će vam olakšati život - Blog Vesti

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, riziku od ulaska u loše društvo, korišćenja nedozvoljenih supstanci, vrbovanja u sekte.
Promene ponašanja, promene društva i sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte, mi Vam možemo pomoći i otkriti da li je to istina. Informacija je moć Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite ili ustanovite istinitost sumnji, obratite nam se. Imamo visoku reputaciju za obavljanje posla.
Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet i pomoć u rešavanju istih.  Detektivska Agencija Seguridad Beograd diskretne i profesionalne usluge.
O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, o konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca i sa kim se druže, da li Vam partner ili supružnik zaista govori istinu.
Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Detektivska Agencija Seguridad proverava istinitost podataka, eventualna kriminalna prošlost, sklonosti, eventualni poroci.
Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica bilo da je došlo do finansijskih problema i manjka sredstava ili dodatnih priliva novca. Provera vlasništva pokretne i nepokretne imovine.
Detektivska Agencija Seguridad otkrivanje prisluškivanja, Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta, pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača.
Usluge za pravna lica, provere fizičkih lica, lažnih bolovanja, istraga nelojalne konkurencije, provera podataka, imovine i solventnosti firme.
Zloupotrebe bolovanja spadaju u stavku Povrede radnih obaveza, provera lažnih bolovanja i provera zloupotrebe bolovanja zaposlenih  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Da li postoji istorija problema sa zakonom? Ispitivanje boniteta i poslovanja poslovnih partnera. U kakvom se finansijskom stanju nalazi?  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Kako biste otklonili prisutne i potencijalne pretnje i adekvatno odgovorili zahtevima tržišta, Detektivska Agencija Seguridad Beograd Vam nudi profesionalne usluge bezbednosnog konsaltinga.
Istražujemo prevare u osiguranju, fizičke povrede, povrede na radu, osiguranje vozila, podmetanje požara u poslovnim prostorijama, uništavanje sopstvene imovine usluge Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Usluge za pravna lica pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku, pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka, imovinsko pravni odnosi Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Detektivska Agencija Seguridad Beograd provera biografskih podataka – CV, Provera referenci kandidata i diploma, bezbednosna provera prikupljanje i analiza podataka.
U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih vršimo proveru bolovanja i sve suprotno ugovornim obavezama.
Usluge za pravna lica, lakše i teže povrede radnih obaveza i dužnosti, neblagovremen dolazak na posao.
Izloženost turbulentnom okruženju i porastu broja različitih kriminalnih aktivnosti na svim poljima neretko zahteva angažovanje privatnog detektiva u istraživanju problema uznemiravanja i anonimnih pretnjie.
Sve češće pitanje sa kojim se susreću kupci nekretnina tiče se pitanja legalnosti vlasništva pre same kupovine.
Pronalaženje lica koja se kriju izazov je za privatne detektive jer su različiti motivi zbog kojih se lica kriju.
Detektivska Agencija Seguridad pruža svojim klijentima mogućnost pronalaženja lica koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu.
U vreme kada su informacije sve važniji resurs, a poslovanje i svakodnevni život se odvija online, zaštita podataka i sredstava za obradu podataka treba da obuhvati mere koje će pomoći otkrivanju zlonamernih elektronskih sredstava i nanošenja štete.
Istraživanje aktivnosti poslovanja drugih kompanija i poslovnih partnera predstavlja jedno od značajnijih pitanja kome se danas posvećuje pažnja.
Privatna detektivska agencija Seguridad pruža mogućnost otkrivanja prevara, unutrašnjih krađa i odavanja poslovnih tajni.
Privatna detektivska agencija Seguridad se može uključiti za potrebe nadzora i kontrole zaposlenih od strane pravnih lica kada postoji osnovana sumnja da zaposleni, članovi upravnog odbora ili poslovni partneri postupaju protivno Ugovoru o radu i Pravilniku kojim se bliže definišu uslovi poslovanja.
Provera pokretne i nepokretne imovine je sve češće tražena usluga kod detektivske agencije Seguridad.