Diskretno i profesionalno! 24/7 Licencirani i iskusni privatni detektivi.

Detektivske usluge Seguridad doo Beograd diskretno

Najčešći motivi za prevaru u braku


Najcesci motivi za prevaru

Najčešći motivi za prevaru u braku su različite prirode. Usamljenost u braku ili vezi često može biti motiv za traženje pažnje i avanture sa strane. Osobe koje mnogo rade i odsutne su fizički i mentalno veći deo vremena, osobe koje se previše bave decom a zanemaruju potrebe partnera, osobe koje nekvalitetno provode vreme sa partnerom često mogu doprineti osećanju usamljenosti, odbačenosti i nerazumevanja kod drugog partnera. Ako takvo stanje traje duže vreme i nema izgleda da se reši kroz komunikaciju i nalaženje kompromisa, osoba koja se oseća usamljeno može početi da se zanima za druge žene / muškarce.

Čest motiv prevare može biti hronično odsustvo seksualnih odnosa u vezi ili braku. Seksualnih odnosa nema jer jedan od partnera ima neki seksualni problem koji ne rešava. Drugi partner pokušava da pomogne ali saradnje nema sa druge strane. Neke osobe ostaju u vezi ili braku iako nisu više emotivno naklonjeni svom partneru, nego ostaju iz straha od samoće, neke koristi, dece i sl. Osoba je formalno u vezi ali emotivno nije i čeka se prilika za prevaru, kao impuls da se iz veze izađe ili da se olakša monotonija života u braku sa osobom koju više ne voli.

Osvete kao najčešći motivi za prevaru

Najčešći motivi za prevaru u braku mogu biti osvete. Jedan od partnera je varao i bio je uhvaćen u tome ili samo osumnjičen i sada drugi partner želi da se osveti pa uzvraća istom merom. U ovom slučaju radi se o ispoljavanju ljutnje, revolta, kako bi se osoba osećala manje povređeno. Iako možda na prvi pogled izgleda da prevarena osoba vara da bi povratila narušenu ravnotežu takav vid osvete ne donosi trajnu satisfakciju onome ko se sveti, niti umanjuje osećaj povređenosti i bola.

Najčešći motivi za prevaru su i preterana ljubomora i posesivnost. Osoba koja je posesivna kontroliše partnera i narušava njegovo pravo na slobodu. Takve osobe mogu biti i agresivne. To dovodi do nagomilavanja ljutnje i nezadovoljstva kod drugog partnera koje može rezultirati u prevari koja se doživljava kao osveta za kontrolisanje ili izlaz iz loše veze ili braka.

Najčešći signali da vas partner vara

· Česta odsutnost od kuće i / ili izbegavanje viđanja

· Česti izlasci ili zadržavanje na poslu, učestali izgovori i “nepredviđene okolnosti” zbog kojih on / ona mora da ode iz kuće

· Dugi telefonski razgovori sa osobama koje Vi ne poznajete, često sms dopisivanje ili dopisivanje Viberu, Facebook-u i sl.

· Smanjena učestalost seksualnih odnosa, odbijanje seksualnih odnosa ili pojava nekih novih oblika ponašanja u seksu koje Vaš partner nije do sada praktikovao, polne infekcije i bolesti

· Učestale svađe, ljutnja, mrzovoljnost bez nekih značajnijih povoda

· Mentalna odsutnost, vi govorite a partner Vas ne sluša, u mislima je odsustan a znate da to nije zbog posla ili nekog drugog problema

· Emocionalno zahlađenje, smanjena komunikacija i manjak interesovanja za zajedničko provođenje vremena

· Učestalije sređivanje, kupovanje nove garderobe, naročito ako osoba nije tome sklona i ako to nije činila često u prošlosti

· Euforičnost i dobro raspoloženje koje Vi ne povezujete sa nekim aktuelnim dešavanjima

· Grandioznost, bahatost, povećano “samopouzdanje”, arogantnost

· Laganje, misterioznost

Verovatno da simptoma ima još više, ali ovi su najčešći.

Najčešći motivi za prevaru – Seguridad Beograd

Šta možete uraditi da biste sprečili da do prevare dođe

· Komunicirajte sa svojim partnerom iskreno i konstruktivno o svemu

· Rešavajte probleme u vezi i braku umesto da ih ignorišete ili izbegavate

· Negujte i unapređujte seksualni život

· Budite aktivni organizator kvalitetnog načina provođenja vremena sa Vašim partnerom

· Nemojte previše kontrolisati partnera, nemojte gušiti njegovu / njenu slobodu

Ukoliko imate opravdanu sumnju u pouzdanost Vašeg partnera i da bi Vam naše angažovanje pomoglo da dođete do pune istine, detektivi Detektivske agencije Seguridad Beograd mogu za Vaše potrebe, u potpunoj diskreciji, utvrditi sve potrebne činjenice vezane za vernost partnera.

Sumnjate da Vas partner vara?

Poligrafsko testiranje Seguridad Beograd