top image


Kako pronaći ukradeni automobil? – Detektivska agencija


Kako pronaći ukradeni automobil?

Kako pronaći ukradeni automobil?


Krađe automobila, kao i druge pokretne imovine, sve su učestalije u današnje vreme. Lopovi iz godine u godinu postaju sve veštiji i bez problema savladavaju sve vidove zaštite na autu. Možda ćete se iznenaditi, ali na meti kradljivaca su podjednako prestižna vozila luksuznih marki, kao i dotrajali polovni automobili. Jednostavnije rečeno, niko nije bezbedan.

Ukoliko se desi da ne zateknete automobil na parkingu (ili u garaži), pozvaćete policiju i prijaviti krađu, naravno. Statistika kaže da u Srbiji godišnje nestane više od 4000 vozila. Pronađen bude minoran procenat pomenute cifre. Procenjuje se da svakodnevno policiji širom Srbije biva prijavljeno više od 10 krađa automobila. Obzirom na nedostatak resursa na terenu, a sve veći broj kriminalnih dela, zvanični rezultati razotkrivanja krađa nisu vredni pomena.


Naravno, treba imati u vidu i visoku operativnost kriminalne mreže. Lopovi i njihovi saradnici su od krađa automobila napravili dobro uigran biznis. Od momenta nestanka, u roku od svega par sati, vaš auto može biti prevežen preko granice ili raskomadan u delove.


Šta učiniti? Delovati odmah, bez oklevanja, i iskoristiti svu raspoloživu pomoć. Kad kažemo odmah, mislimo zaista u trenu. Što ranije prijavite slučaj veće su šanse da će vaš automobil biti pronađen. Nakon što pozovete policiju, detektivska agencija treba da bude vaša naredna stanica. Iskusni detektivi se godinama bave razotkrivanjem krađa i znaju kako da dođu do vašeg voljenog četvorotočkaša.

Kako privatni detektivi pronalaze ukradene automobile?


Privatni detektivi su lica koja imaju bogato znanje i iskustvo u raznim oblastima kriminalistike. Neretko su u pitanju bivši pripadnici policije, SAJ-a, BIA-e ili vojske, koji su odlučili da pokrenu privatni posao. Tokom svoje profesionalne karijere susretali su se sa brojnim slučajevima krivičnih dela i počinioca istih. To im je omogućilo da upoznaju svet “sa one strane zakona”, te znaju kako funkcioniše i koji je sled razmišljanja i delovanja kriminalaca.


Baš kao što su lopovi umreženi i sarađuju jedni sa drugima, privatni detektivi takođe imaju mrežu saradnika i doušnika. Kada se obratite detektivskoj agenciji povodom krađe, zavisno od modela automobile privatni detektiv će imati ideju odakle da započne potragu.


Detektivima ćete pružiti sve bitne informacije o vozilu - marka, boja, model, koja je poslednja lokacija automobila, da li je neko imao ključeve sem vas, da li ste primetili bilo kakve sumnjive aktivnosti u poslednje vreme itd. Čak i ako vaš auto ima uređaj za praćenje, nije pametna ideja da sami krenete u potragu - to je posao za profesionalce.


Naoružan svim potrebnim informacijama, privatni detektiv će krenuti u potragu. Proveriće lokacije na kojima se rasklapaju i preprodaju kradeni automobili, ispratiće sajtove na kojima se oglašava ukradena roba online. Kontaktiraće sopstvene doušnike u svetu kriminala. Uz malo sreće i blagovremeno reagovanje, vaš auto će ubrzo biti vraćen.
Tokom trajanja istrage, od detektiva ćete dobijati izveštaje o radu, koji mogu biti korisni i policiji tokom zvanične potrage.Šta učiniti ako vam se lopovi jave i ponude da otkupite auto?


Tokom prethodnih godina se često dešavalo da lica koja su ukrala automobil vlasniku upute poziv i ponude da otkupi svoje vozilo. Poziv bi bio praćen opomenom da se slučaj ne prijavljuje policiji, jer lopovi imaju svoje doušnike i znaće da li je policija obaveštena. U tom slučaju, vlasnik auto više nikada neće videti. Cena koju bi lopovi tražili na ime otkupa uglavnom bi iznosila oko trećine tržišne cene auta.


U poslednje vreme ova praksa je slabije učestala, jer se automobili prodaju u delove, ali i dalje ima slučajeva da se vlasniku nudi da otkupi sopstveno vozilo.
Ako se desi da vas lopovi pozovu, ne rizikujte i ne uzimajte zakon u sopstvene ruke! Ovo je jedna od situacija kada hitan poziv privatnom detektivu može da reši ceo slučaj! Privatni detektiv će locirati lice koje vas je pozvalo i pratiti tragove koji vode do vašeg automobila. U saradnji sa detektivskom agencijom možete se dogovoriti sa lopovima o primopredaji tražene sume novca.


To je izvrsna prilika da vratite svoj auto, zadržite novac, a lopovi budu uhvaćeni na delu. Međutim, u pitanju je ozbiljna akcija tokom koje je vaša bezbednost najvažnija. Privatni detektivi će znati kako da je sprovedu, vas zaštite, a kriminalni milje privedu pred lice pravde.


Šta učiniti ako vam je ukradena druga nepokretna imovina?Bez obzira da li vam je ukradena vredna imovina ili predmeti od sentimentalnog značaja, poziv detektivskoj agenciji može biti presudan u pronalasku vaše imovine.
Verovatno već znate da počinioci krađa imovine čija je vrednost manja od 15.000 dinara ne bivaju krivično gonjeni? To znači da ako je predmet koji vam je ukraden vredan manje od navedenog iznosa, policija će zabeležiti slučaj, ali usled svih većih krađa, neće biti prioritetan.


Detektivska agencija će posvetiti jednaku pažnju svakom slučaju - bilo da je reč o ukradenom automobilu ili ukradenoj ogrlici koju ste nasledili. Pokrenuće istragu i postarati se da u što kraćem roku locira i vrati vaše predmete od vrednosti.


Konsultacije sa detektivima su besplatne, a cene usluga su dostupne svima. Ne oklevajte. Kada vam je potrebna pomoć, obratite se onima koji su specijalizovani za to da vam je pruže.

Izvor: PronadjiAuto.com - Kako pronaći ukradeni automobil?

Kako pronaći ukradeni automobil? – Detektivska agencija - Blog Vesti

 

Sumnjate u vernost partnera? Za Vas otkrivamo da li postoji preljuba. Detektivska Agencija Seguridad potpuno diskretno obavlja usluge za fizička lica, utvrđujemo sve potrebne činjenice.
Diskretni nadzor spada u naše usluge za fizička lica. Primenjuje se prema bračnim partnerima, deci, licima koja se kriju, koja su Vam načinila štetu, kao i prema mestu, objektu ili prostoru koje je predmet istrage.
Poligrafsko ispitivanje Detektivska Agencija Seguridad Beograd utvrđivanje istine kod porodičnih problema, krađa, sumnji na preljubu, za pravna lica poligrafsko testiranje zaposlenih i kandidata za posao.
Da li su najmlađi članovi Vaše porodice izloženi riziku maloletničke delikvencije, riziku od ulaska u loše društvo, korišćenja nedozvoljenih supstanci, vrbovanja u sekte.
Promene ponašanja, promene društva i sumnjate da je Vaše dete ili neko u porodici član neke sekte, mi Vam možemo pomoći i otkriti da li je to istina. Informacija je moć Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Promena ponašanja i raspoloženja, sumnjate da se dete drogira i želite to da proverite ili ustanovite istinitost sumnji, obratite nam se. Imamo visoku reputaciju za obavljanje posla.
Ukoliko ste Vi izloženi pretnjama i ucenama ili neko od članova Vaše porodice i bližnjih, obratite nam se za savet i pomoć u rešavanju istih.  Detektivska Agencija Seguridad Beograd diskretne i profesionalne usluge.
O nekoj određenoj osobi, poslovnom saradniku, o konkurenciji, o mestima gde Vam se kreću deca i sa kim se druže, da li Vam partner ili supružnik zaista govori istinu.
Želite da budete sigurni sa kim ćete biti u braku? Detektivska Agencija Seguridad proverava istinitost podataka, eventualna kriminalna prošlost, sklonosti, eventualni poroci.
Provera finansijskog stanja fizičkih i pravnih lica bilo da je došlo do finansijskih problema i manjka sredstava ili dodatnih priliva novca. Provera vlasništva pokretne i nepokretne imovine.
Detektivska Agencija Seguridad otkrivanje prisluškivanja, Protivprislušni pregled poslovnog prostora, stana i auta, pronalaženje i uklanjanje skrivenih kamera i prisluškivača.
Usluge za pravna lica, provere fizičkih lica, lažnih bolovanja, istraga nelojalne konkurencije, provera podataka, imovine i solventnosti firme.
Zloupotrebe bolovanja spadaju u stavku Povrede radnih obaveza, provera lažnih bolovanja i provera zloupotrebe bolovanja zaposlenih  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Da li postoji istorija problema sa zakonom? Ispitivanje boniteta i poslovanja poslovnih partnera. U kakvom se finansijskom stanju nalazi?  Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Kako biste otklonili prisutne i potencijalne pretnje i adekvatno odgovorili zahtevima tržišta, Detektivska Agencija Seguridad Beograd Vam nudi profesionalne usluge bezbednosnog konsaltinga.
Istražujemo prevare u osiguranju, fizičke povrede, povrede na radu, osiguranje vozila, podmetanje požara u poslovnim prostorijama, uništavanje sopstvene imovine usluge Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Usluge za pravna lica pribavljanje dokaza u predkrivičnom i krivičnom postupku, pribavljanje dokaza prilikom razvoda braka, imovinsko pravni odnosi Detektivska Agencija Seguridad Beograd.
Detektivska Agencija Seguridad Beograd provera biografskih podataka – CV, Provera referenci kandidata i diploma, bezbednosna provera prikupljanje i analiza podataka.
U cilju otkrivanja kao i prevencije mogućih prevara i pronevera od strane Vaših zaposlenih vršimo proveru bolovanja i sve suprotno ugovornim obavezama.
Usluge za pravna lica, lakše i teže povrede radnih obaveza i dužnosti, neblagovremen dolazak na posao.
Izloženost turbulentnom okruženju i porastu broja različitih kriminalnih aktivnosti na svim poljima neretko zahteva angažovanje privatnog detektiva u istraživanju problema uznemiravanja i anonimnih pretnjie.
Sve češće pitanje sa kojim se susreću kupci nekretnina tiče se pitanja legalnosti vlasništva pre same kupovine.
Pronalaženje lica koja se kriju izazov je za privatne detektive jer su različiti motivi zbog kojih se lica kriju.
Detektivska Agencija Seguridad pruža svojim klijentima mogućnost pronalaženja lica koja su korisniku usluge prouzrokovala štetu.
U vreme kada su informacije sve važniji resurs, a poslovanje i svakodnevni život se odvija online, zaštita podataka i sredstava za obradu podataka treba da obuhvati mere koje će pomoći otkrivanju zlonamernih elektronskih sredstava i nanošenja štete.
Istraživanje aktivnosti poslovanja drugih kompanija i poslovnih partnera predstavlja jedno od značajnijih pitanja kome se danas posvećuje pažnja.
Privatna detektivska agencija Seguridad pruža mogućnost otkrivanja prevara, unutrašnjih krađa i odavanja poslovnih tajni.
Privatna detektivska agencija Seguridad se može uključiti za potrebe nadzora i kontrole zaposlenih od strane pravnih lica kada postoji osnovana sumnja da zaposleni, članovi upravnog odbora ili poslovni partneri postupaju protivno Ugovoru o radu i Pravilniku kojim se bliže definišu uslovi poslovanja.
Provera pokretne i nepokretne imovine je sve češće tražena usluga kod detektivske agencije Seguridad.